Известие

Collapse
No announcement yet.

помощ колеги

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• помощ колеги

колеги доста рових из форума но не можах да намеря нещо за моя проблем.Така колата ми е Алфа 146 1.4ТС преди известно време колата взе да не драпа във високите обороти и аз веднага отидох на диагностика казаха ми че имам проблем с ламбда сондата (адптация ламбда сонда) .Смених го веднага от магазина ми дадоха някакъв Бош .... .... 565/665 номер някакъв обаче проблема пак си остана смених свещите и кабелите но файда пак нема .Нещата тръгнаха на по зле , сутрин я паля без никви проблеми тръгвам на път и хоп изведнъж ми падат оборотите кат и подам газ в този момент сякаш се дави не може да се изфорсира чакам я малко и пак потеглям но не мога да дигна високи обороти.А когато работи по нормално като я настъпя някъде след 3500 оборота колата става някак много мудна все едно някой ме дърпа отзад и след 5000 се оправя се едно нищо и няма .Един майстор ми каза да си сменя гърнетата сторих го но пак същото вече не знам от кво може да е .Давайте съвети моля ви вече не мога да спа спокойно

Колега,провери дебитомера
    Alfa Romeo 159 1.9JTDm 16v 150 07г.
    Alfa Romeo 147 1.6TS 16v 120 01г.

Alfa Romeo 145 1.4TS JUNIOR 16v 103 98г.-ex.
    Aifa Romeo 156 1.8TS 16v 144 99г. ех.

Comment

Колега, дъвкано е доста, макар и не по твоя конкретен случай. Така като гледам темата ще отиде пак на към хвърляне на боб, кокали и други. Всеки ще почне да дава предположения смени това, онова. При него било от еди кво си и се оправило. Ти ще сменяш и ще плачеш, а проблема я се реши, я не.

Една читава диагностика му е майката, от човек който РАЗБИРА. Дебитомер може да е заминал и няма да даде грешка, просто тоя който те диагностицира, трябва да знае какво гледа.

пс: МОЛЯ КРЪЩАВАЙ ТЕМИТЕ ПО-СМИСЛЕНО!
      166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
      ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Working...
      X